Concurs de lansat avioane din hârtie – ediţia a II-a


După experienţa încununată de succes a primei ediţii, anul acesta am organizat cea de a doua ediţie a concursului de lansat avioane din hârtie (06 Mai 2012). Ca şi anul trecut, şi acum, prin acest concurs am sărbătorit Ziua Europei.

Această ediţie a fost mai spectaculoasă decât prima: am avut demonstraţii sportive (gimnastică, handbal, majorete), a fost muzică şi dans şi bineînţeles a fost…concurs!!!

Asociaţia pentru Formare – Şcoala Copiilor a fost atât creierul, coordonatorul, regizorul întregii acţiuni, cât şi actorul principal, prin munca depusă de echipă pentru organizarea şi derularea evenimentului şi prin participarea cu momentele demonstrative a Şcolilor Sportive ale Şcolii Copiilor. Mulţumim şi copiilor şi părinţilor care au răspuns prezent şi au depus suflet în bunul mers al spectacolului.  

  

Nu degeaba deviza din afişul Comisiei Europene dedicat zilei de 9 mai 2012 spune aşa: “Împreună, mai puternici”; pentru eveniment am avut alături de noi Reprezentanţa Comisiei Europene în România prin materialele promoţionale şi prin obiectele care au fost oferite ca premii la Concursul de avioane. Mulţumim!

 Toată desfăşurarea de „forţe” a avut loc în Parcul Lumea Copiilor cu sprijinul Primăriei Sectorului 4 Bucureşti iar sonorizarea a fost asigurată de DRUM UP Mihai Axinte. Pe această cale le mulţumim pentru sprijin. 

Copiii, părinţii şi bunicii aflaţi în parc s-au bucurat alături de noi de eveniment.

 

 

 

 Concursul de lansat avioane din hârtie a fost aşteptat cu nerabdare de cei prezenţi. Fiecare copil şi-a confecţionat propriul avion (singur sau ajutat de adulţii care îl însoţeau), l-a înscris în concurs şi apoi a început întrecerea. Concursul s-a desfăşurat în 9 runde, fiecare rundă având premianţii ei. 

   

 

Mulţumiri tuturor pentru participare şi felicitări premianţilor!!! Aşteptăm cu nerăbdare prezenţa voastră şi la ediţiile viitoare ale “Concursului de lansat avioane din hârtie”!

 Dacă sunteţi curioşi să vedeţi mai multe fotografii de la eveniment, puteţi vedea albumul postat la acest link http://imageshack.us/g/861/dsc00133v.jpg/

Acest articol a fost publicat în din hartie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s